Vrijwilligers in gemeente Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anna

  Aanbod van Anna

  Geplaatst door Anna
  Hoi! Ik ben Anna. Ik vind het belangrijk om mensen (vooral in deze periode) te helpen. Ik haal hier mijn motivatie uit. Ik doe momenteel ook de opleiding Social Work en ik denk dat ik hier ook goede e... Lees meer
 • Profielfoto van Henriette

  Aanbod van Henriette

  Geplaatst door Henriette
  Ik ben Henriette en ben 60 jaar. Ik vind het leuk om iets voor een ander te doen dat geeft vaak veel voldoening. Mijn interesses zijn spiritualiteit,lezen creatief bezig zijnof gewoon gezellig kletsen... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 491 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Joost

  Aanbod van Joost

  Geplaatst door Joost
  Mijn naam is Joost. Ik heb de afgelopen 10 jaar in Rusland en Azie gewoond en ben mede dankzij Corona nu weer terug in Nederland. Ik ben altijd werkzaam geweest in de IT (en ben dat nog steeds) maar i... Lees meer
 • Profielfoto van Rene

  Aanbod van Rene

  Geplaatst door Rene
  Ik werk op dit moment niet, ik wil graag iets betekenen voor mensen in Veldhoven. Ik zou graag willen wandelen met iemand of met meerdere mensen wandelen. Lees meer
 • Profielfoto van Annemie

  Aanbod van Annemie

  Geplaatst door Annemie
  ik heb altijd in de horeca gewerkt . wil nu iets doen bar dienst en kantine liefst op dinsdag overdag Lees meer
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Ik vind het fijn om andere mensen blij te zien worden als ik ze iets kan geven waar ze zelf moeite mee hebben. Voor mij is alles dankbaar werk. Ik ben bijna afgestudeerd verpleegkundige en ben daarom ... Lees meer
 • Profielfoto van Humanitas Jeugdupport

  Een maatje! Iemand die een leuke match heeft met jou

  Geplaatst door Humanitas Jeugdupport namens Humanitas Zuid
  Maatjes van Jeugdsupport zijn vrijwilligers die graag jongeren en jongvolwassenen willen bijstaan. Gezellig wat gaan doen zoals, terrassen, naar de bioscoop, wandelen, ijsje eten etc. Maar ook praktis... Lees meer
 • Profielfoto van Branko

  Aanbod van Branko

  Geplaatst door Branko
  Ik wil me graag verdienstelijk maken voor andere mensen. Ik ben een rustige jongeman die graag even de kat uit de boom kijkt voordat ik me in een gezelschap meng, Maar als ik eenmaal mijn omgeving ke... Lees meer
 • Profielfoto van Corasonia

  Aanbod van Corasonia

  Geplaatst door Corasonia
  Ik hou van andere mensen te helpen. Ik wil ook mijn Nederlands te verbeteren. Ik zou graag vrijwilligerswerk doen dat op doordeweekse ochtend kan worden gedaan. Lees meer
 • Profielfoto van Jasper

  Aanbod van Jasper

  Geplaatst door Jasper
  Ik ben Jasper, 27 Jaar, geboren en getogen in Eindhoven. Maar sinds een paar maanden verhuisd naar Veldhoven. Momenteel ben ik zoekende naar een nieuwe uitdaging qua werk, ik heb hiervoor een jaar... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.