Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Graag zou ik mijn tijd nog nuttiger willen gaan besteden. Mijn kinderen zijn bijna 17 en 13. Dus al aardig groot! En kijk ik uit naar een uitdaging voor mezelf. Ik ben 44 jaar en bezit een grote alge... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Omdat ik hele dagen thuis ben en toch graag onder de mensen ben zou ik me beschikbaar willen stellen om zo andere mensen te kunnen helpen op gepaste wijze .... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 425 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Anouk

  Aanbod van Anouk

  Geplaatst door Anouk
  Mijn naam is Anouk, ik ben 20 jaar en kom uit Veldhoven. Ik vind het erg leuk en belangrijk om iets te kunnen betekenen voor andere mensen. Graag wil ik mezelf hiervoor inzetten en nuttig maken voor a... Lees meer
 • Profielfoto van Kansinee

  Aanbod van Kansinee

  Geplaatst door Kansinee
  Ik zou graag mijn vrije tijd op willen vullen met iets waar ik anderen blij mee kan maken. Al is dat in de vorm van een wandeling maken of erop uit gaan en een gezellig praatje te maken. Ook vind ik h... Lees meer
 • Profielfoto van Mirjan

  Aanbod van Mirjan

  Geplaatst door Mirjan
  Ik woon nu 3 jaar in Veldhoven en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is dan helemaal geweldig als ik er iemand mee kan helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Naomi

  Aanbod van Naomi

  Geplaatst door Naomi
  Ik wil graag aan de slag als vrijwilliger, zodat ik mensen kan helpen en een goede dagbesteding heb. Ik volg de opleiding Digital Publishing aan het SintLucas. Wegens omstandigheden ga ik aankomend sc... Lees meer
 • Profielfoto van Karel Lotte

  Aanbod van Karel

  Geplaatst door Karel Lotte
  niet van toepassing.Neem svp maar contact op als je meent dat dat je een passend klusje vervoer of chauffeur denkt te hebben. Wat klussen betreft: ik doe geen technische klusjes. Lees meer
 • Profielfoto van Patrick

  Aanbod van Patrick

  Geplaatst door Patrick
  Mijn naam is Patrick, 41 jaar oud en woon in Veldhoven. Ik ben zelf afgekeurd (slechte ogen) en zou graag een deel van die tijd nuttig willen besteden aan vrijwilligerswerk....klein tuinonderhoud, maa... Lees meer
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  Ben Martin woon 42 jaar in Veldhoven en ben gepensioneerd. Zou graag een dagdeel in het MMC iets willen doen Lees meer
 • Profielfoto van Sylvia

  Aanbod van Sylvia

  Geplaatst door Sylvia
  Ik sta graag voor andere klaar en tevens kom je onder de mensen! Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.