Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Omdat ik hele dagen thuis ben en toch graag onder de mensen ben zou ik me beschikbaar willen stellen om zo andere mensen te kunnen helpen op gepaste wijze .... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Graag zou ik mijn tijd nog nuttiger willen gaan besteden. Mijn kinderen zijn 17 en 14. Dus al aardig groot! En kijk ik uit naar een uitdaging voor mezelf. Ik ben 44 jaar en bezit een grote algemene k... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 416 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik wil me graag beschikbaar stellen voor de organisatie Slachtofferhulp Nederland. Ik denk zelf dat mijn levenservaring en achtergrond voldoende aanknopingspunten bied om eens met elkaar te spreken ov... Lees meer
 • Profielfoto van Wouter

  Aanbod van Wouter

  Geplaatst door Wouter
  Ik wil als Universitaire student (master strategisch management) ook mijn steentje bijdragen aan de maatschappij en daarin ook wat doen qua zelfontwikkeling. Ik heb in het verleden wel aardig wat vrij... Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Al ruim 5 jaar werk ik niet omdat ik fulltime voor mijn kinderen (3 en 5) zorg en tevens ook omdat ik langere tijd niet lekker in mijn vel zat. Inmiddels gaat het steeds beter en wil ik graag de draad... Lees meer
 • Profielfoto van Jos

  Aanbod van Jos

  Geplaatst door Jos
  Ik ben al actief als maatje voor enkele dames in Veldhoven. Tot voor kort was ik ook atletiektrainer bij GVAC. Maar door een rugprobleem heb ik het hardlopen en intensief coachen moeten stoppen. Maar... Lees meer
 • Profielfoto van Maria

  Aanbod van Mirelle

  Geplaatst door Maria
  vind het belangrijk om tijd en aandacht te verdelen onder mensen die het nodig hebben, klein gebaar, groot geluk. Andere mensen leren kennen en iets voor anderen kunnen betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Aniek

  Aanbod van Aniek

  Geplaatst door Aniek
  Ik ben Aniek, 19 jaar oud en studeer aan de Hotelschool in Maastricht. Ik breng veel tijd door op school en op mijn bijbaantje, maar wil graag ook iets nuttigs doen voor de maatschappij, in plaats van... Lees meer
 • Profielfoto van Desire

  Aanbod van Desire

  Geplaatst door Desire
  Ik heb interesse voor begeleiding bij de KWIEK beweegroute op dinsdagochtend. Ik vind het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk bewegen en blijven bewegen met elkaar of individueel. Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Op allerlei media zie ik schrijnende voorbeelden van mensen die eenzaam en alleen zijn, Ik voel me aangesproken en wil iets doen om te helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.