Vrijwilligers in gemeente Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Giel

  Aanbod van Giel

  Geplaatst door Giel
  Mijn naam is Giel, ik ben 26 jaar en ben vorig jaar afgestudeerd aan kunstacademie het St. Joost in Breda. Sindsdien heb ik een eigen filmbedrijf en ben ik werkzaam geweest bij oa. Een speelfilm, tv c... Lees meer
 • Profielfoto van Henny

  Aanbod van Henny

  Geplaatst door Henny
  Zit nu thuis en als ik in september weer ga werken heb ik ook genoeg vrije tijd die ik graag nuttiger wil invullen. Mijn voorkeur gaat uit naar het helpen met huisdieren. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 487 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Suze

  Aanbod van Suze

  Geplaatst door Suze
  Hoi! Ik ben Suze en ik ben 17 jaar. Ik zit in 6vwo en ik wil graag vrijwilligerswerk doen in een ziekenhuis. Volgend jaar wil ik geneeskunde gaan studeren in Maastricht en via vrijwilligerswerk in een... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik ben met pensioen en gezond. Mijn hobbies zijn koken en tuinieren. Graag zou ik anderen hiermee ondersteunen. Bovendien ben ik een ervaren apothekers assistent en heb veel kennis omtrent gezondhei... Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik heb een programma gezien via tv en zie wat een bezoekje of boodschappen kan doen voor een (eenzame) oudere. Wil hier graag iets aan bijdragen want is een kleine moeite en is van belang! Lees meer
 • Profielfoto van Lala

  Aanbod van Lala

  Geplaatst door Lala
  Ik ben moeder van twee kinderen en woon sinds 2 jaar in nederland vanuit Singapore. Nu de kinderen volledig op de basisschool zitten wil ik mijn vrije tijd wat toewijzen aan vrijwilligerswerk om zo wa... Lees meer
 • Profielfoto van Niek

  Aanbod van Niek

  Geplaatst door Niek
  Taal is veel meer dan een middel om informatie over te brengen. Een verzameling woorden zegt nog niet zoveel. Het is de kunst om van deze verzameling een levendig beeld te creëren. Dat doe je door een... Lees meer
 • Profielfoto van Karel

  Aanbod van Karel

  Geplaatst door Karel
  invulling van vrije tijd door deelname/uitvoering aan voor mij dingen, die met mijn interesse overeenkomen. Lees meer
 • Profielfoto van Soraya

  Aanbod van Soraya

  Geplaatst door Soraya
  Ik ben huismoeder maar wil graag weer iets meer doen, omdat ik geen baan wil op dit moment wil ik me graag inzetten voor anderen! Lees meer
 • Profielfoto van Henriette

  Aanbod van Henriette

  Geplaatst door Henriette
  Ik ben Henriette en ben 60 jaar. Ik vind het leuk om iets voor een ander te doen dat geeft vaak veel voldoening. Mijn interesses zijn spiritualiteit,lezen creatief bezig zijnof gewoon gezellig kletsen... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.