Vrijwilligers in gemeente Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nikita

  Aanbod van Nikita

  Geplaatst door Nikita
  Op het moment studeer ik media- en evenementenmanagement en wil hier graag meer ervaring in op doen. Ook ben ik afgestudeerd Digital Publisher en heb ik dus ervaring met het ontwerpen van promotie en ... Lees meer
 • Profielfoto van Leon

  Aanbod van Leon

  Geplaatst door Leon
  Ik zou graag iets voor de ouderen willen doen, gezien deze momenteel meer in een isolement kunnen zitten vanwege de coronavirus. Ik zou graag bij deze groep mensen maaltijden willen bezorgen. Ik ben i... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 487 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik zou me graag in willen zetten voor een organisatie of personen die wel wat steun kunnen gebruiken. Omdat ik op dit moment werkloos ben, breng ik voor mijn gevoel mijn dagen nogal nutteloos door. En... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Wie zoekt er een zeer betrouwbaar en ervaren persoon, die eventjes de zorg van uw (kleine) baby uit handen neemt?! Graag zou ik mijn tijd nog nuttiger willen gaan besteden. Mijn kinderen zijn 17 e... Lees meer
 • Profielfoto van Giel

  Aanbod van Giel

  Geplaatst door Giel
  Ik ben rolstoelgebonden vanwege dwarslaesie en hoop via vrijwilligerswerk toch een taak te kunnen doen om zó mezelf nuttig te maken en als tijdverdrijf. Lees meer
 • Profielfoto van Mirthe

  Aanbod van Mirthe

  Geplaatst door Mirthe
  Hoi Hoi! Mijn naam is Mirthe en de reden dat je mij op deze site voorbij ziet komen is omdat ik graag wil helpen. Ik zou het leuk vinden om regelmatig iets gezelligs te gaan doen. Of dat thuis is ... Lees meer
 • Profielfoto van Tim

  Aanbod van Tim

  Geplaatst door Tim
  Ik wil iets terug kunnen doen voor de maatschappij en samenleving Lees meer
 • Profielfoto van Rene

  Aanbod van Rene

  Geplaatst door Rene
  Ik ben vroeger boekhouder geweest maar wil mijn horizon met andere activiteiten om meer onder de mensen te komen. Ik ben flexibel en meedenkend. Lees meer
 • Profielfoto van Hetty

  Aanbod van Hetty

  Geplaatst door Hetty
  Ik heb al wat ervaring met vrijwilligerswerk. Ik heb bijvoorbeeld meegeholpen met scouting en technika 10. Momenteel lees ik 1 keer per week voor bij de voorleesexpress. Ik vind het belangrijk om mee ... Lees meer
 • Profielfoto van Iddo

  Aanbod van Iddo

  Geplaatst door Iddo
  Het verzorgen van (online) taallessen, ondersteunen in ICT, ondersteunen in dagbesteding. Het op aan aanvraag verzorgen van zelf gemaakte online pub quizzen voor verschillende doelgroepen binnen de zo... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.