Vrijwilligers in gemeente Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Suze

  Aanbod van Suze

  Geplaatst door Suze
  Hoi! Ik ben Suze en ik ben 17 jaar. Ik zit in 6vwo en ik wil graag vrijwilligerswerk doen in een ziekenhuis. Volgend jaar wil ik geneeskunde gaan studeren in Maastricht en via vrijwilligerswerk in een... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik ben met pensioen en gezond. Mijn hobbies zijn koken en tuinieren. Graag zou ik anderen hiermee ondersteunen. Bovendien ben ik een ervaren apothekers assistent en heb veel kennis omtrent gezondhei... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 491 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik heb een programma gezien via tv en zie wat een bezoekje of boodschappen kan doen voor een (eenzame) oudere. Wil hier graag iets aan bijdragen want is een kleine moeite en is van belang! Lees meer
 • Profielfoto van Lala

  Aanbod van Lala

  Geplaatst door Lala
  Ik ben moeder van twee kinderen en woon sinds 2 jaar in nederland vanuit Singapore. Nu de kinderen volledig op de basisschool zitten wil ik mijn vrije tijd wat toewijzen aan vrijwilligerswerk om zo wa... Lees meer
 • Profielfoto van Niek

  Aanbod van Niek

  Geplaatst door Niek
  Taal is veel meer dan een middel om informatie over te brengen. Een verzameling woorden zegt nog niet zoveel. Het is de kunst om van deze verzameling een levendig beeld te creëren. Dat doe je door een... Lees meer
 • Profielfoto van Soraya

  Aanbod van Soraya

  Geplaatst door Soraya
  Ik ben huismoeder maar wil graag weer iets meer doen, omdat ik geen baan wil op dit moment wil ik me graag inzetten voor anderen! Lees meer
 • Profielfoto van Nikita

  Aanbod van Nikita

  Geplaatst door Nikita
  Op het moment studeer ik media- en evenementenmanagement en wil hier graag meer ervaring in op doen. Ook ben ik afgestudeerd Digital Publisher en heb ik dus ervaring met het ontwerpen van promotie en ... Lees meer
 • Profielfoto van Leon

  Aanbod van Leon

  Geplaatst door Leon
  Ik zou graag iets voor de ouderen willen doen, gezien deze momenteel meer in een isolement kunnen zitten vanwege de coronavirus. Ik zou graag bij deze groep mensen maaltijden willen bezorgen. Ik ben i... Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik zou me graag in willen zetten voor een organisatie of personen die wel wat steun kunnen gebruiken. Omdat ik op dit moment werkloos ben, breng ik voor mijn gevoel mijn dagen nogal nutteloos door. En... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Wie zoekt er een zeer betrouwbaar en ervaren persoon, die eventjes de zorg van uw (kleine) baby uit handen neemt?! Graag zou ik mijn tijd nog nuttiger willen gaan besteden. Mijn kinderen zijn 17 e... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.