Vrijwilligers in gemeente Veldhoven

Sorteer op:
 • Profielfoto van Giel

  Aanbod van Giel

  Geplaatst door Giel
  Ik ben rolstoelgebonden vanwege dwarslaesie en hoop via vrijwilligerswerk toch een taak te kunnen doen om zó mezelf nuttig te maken en als tijdverdrijf. Lees meer
 • Profielfoto van Mirthe

  Aanbod van Mirthe

  Geplaatst door Mirthe
  Hoi Hoi! Mijn naam is Mirthe en de reden dat je mij op deze site voorbij ziet komen is omdat ik graag wil helpen. Ik zou het leuk vinden om regelmatig iets gezelligs te gaan doen. Of dat thuis is ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 491 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Hetty

  Aanbod van Hetty

  Geplaatst door Hetty
  Ik heb al wat ervaring met vrijwilligerswerk. Ik heb bijvoorbeeld meegeholpen met scouting en technika 10. Momenteel lees ik 1 keer per week voor bij de voorleesexpress. Ik vind het belangrijk om mee ... Lees meer
 • Profielfoto van Iddo

  Aanbod van Iddo

  Geplaatst door Iddo
  Het verzorgen van (online) taallessen, ondersteunen in ICT, ondersteunen in dagbesteding. Het op aan aanvraag verzorgen van zelf gemaakte online pub quizzen voor verschillende doelgroepen binnen de zo... Lees meer
 • Profielfoto van Fleur

  Aanbod van Fleur

  Geplaatst door Fleur
  Ik heb vakantie en mag nog niet werken. Dus ik dacht misschien kan ik andere mensen helpen. Wel wil ik dit alleen voor de zomervakantie doen. Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  ik ben zelf al heel lang psoriasis /arthritis patiënt en ik weet dus heel goed hoe moeilijk het soms kan zijn om daarmee te leven. Misschien kan ik een begrijpend luisterend oor zijn en misschien af e... Lees meer
 • Profielfoto van Dominique

  Aanbod van Dominique

  Geplaatst door Dominique
  Ik ben een spontane meid van 20 jaar. Die op het moment geen werk heeft, daardoor ben ik op zoek om iets in mijn vrije tijd te doen. Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen te helpen en het naar hu... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Sinds 5 jaar, na mijn hersenbloeding, ben ik arbeidsongeschikt verklaard. Voorheen was ik leerkracht in het basisonderwijs. Nu ben ik zelf zover dat ik weer iets voor een ander wil en kan doen. Alhoew... Lees meer
 • Profielfoto van Debora

  Aanbod van Debora

  Geplaatst door Debora
  Dat het dankbaar werk is, omdat je mensen kunt helpen die het nodig hebben en die daar dan ook naar uitkijken. Een op een aandacht en hulp. Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  Ik zou graag vrijwilligerswerk met dieren willen doen. Iets in dierenverzorging oid. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.