csrf
Veldhovenvoorelkaar logo
Veldhovenvoorelkaar

Sti- Sta- Sterk voorlezer gezocht.

In project Sti-Sta-Sterk krijgen pedagogisch medewerkers een traject van 6 weken aangeboden rondom de thema’s voeding, beweging en ontspanning: drie weken volgen zij een e-learning, waarna zij vervolgens drie weken op de groep een project uitvoeren rondom de drie thema’s. Een voorleesmoment op de groep is een onderdeel van het project en daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Wat kun je verwachten als vrijwilliger? - Je bezoekt een Veldhovense kinderopvanglocatie en voert daar een activerende voorleesactiviteit uit op de groep van ongeveer 30 minuten. - De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen tussen de 2 en 4 jaar - Het doel is om een gezellig en activerend voorleesmoment te organiseren, waarin taalplezier en taalstimulering centraal staan - In de Bibliotheek Veldhoven kun je advies en hulp vragen over passende boeken en hoe een activerend voorleesmoment te organiseren - Indien je nog geen VoorleesExpress-vrijwilliger bent, volg je een training Interactief Voorlezen in de bibliotheek Spreekt dit je aan? Reageer dan snel!

Lees meer

structureel

Veldhoven

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Taal & lezen

Beschrijving

In project Sti-Sta-Sterk krijgen pedagogisch medewerkers een traject van 6 weken aangeboden rondom de thema’s voeding, beweging en ontspanning: drie weken volgen zij een e-learning, waarna zij vervolgens drie weken op de groep een project uitvoeren rondom de drie thema’s. Een voorleesmoment op de groep is een onderdeel van het project en daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Wat kun je verwachten als vrijwilliger?
- Je bezoekt een Veldhovense kinderopvanglocatie en voert daar een activerende voorleesactiviteit uit op de groep van ongeveer 30 minuten.
- De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen tussen de 2 en 4 jaar
- Het doel is om een gezellig en activerend voorleesmoment te organiseren, waarin taalplezier en taalstimulering centraal staan
- In de Bibliotheek Veldhoven kun je advies en hulp vragen over passende boeken en hoe een activerend voorleesmoment te organiseren
- Indien je nog geen VoorleesExpress-vrijwilliger bent, volg je een training Interactief Voorlezen in de bibliotheek

Spreekt dit je aan? Reageer dan snel!

Praktische informatie

Wekelijks 0 tot 1 uur

Locatie

Veldhoven

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Taal & lezen
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Veldhovenvoorelkaar

Veldhoven

Praktisch begeleider voor statushouders

Veldhovenvoorelkaar

Vluchtelingenwerk komt graag in contact met iemand die nieuwe statushouders in Veldhoven wil helpen met allerlei praktische zaken. Je helpt bijvoorbeeld met de aanschaf van goede tweedehands spullen voor de woning en een goede tweedehands fiets, het aanmelden bij een huisarts en tandarts in de buurt en het aanmelden bij een sportclub of activiteit via de Meedoenvoorziening van de gemeente. Je bent contactpersoon voor de verhuurder bij eventuele reparaties aan de woning. Alles gebeurt in nauw overleg met het team en met oog voor de behoeftes van de statushouders. De werktijden zijn in overleg en deels op afroep. Wat wij zoeken in een praktisch begeleider: - je hebt ervaring en/of affiniteit met maatschappelijke begeleiding - je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden - je hebt ervaring en/of affiniteit met mensen uit andere culturen - je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen grenzen aangeven - je kunt goed samenwerken binnen een team - je beschikt liefst over een eigen auto

Structureel
Veldhoven

Gezinsbegeleider voor statushouders

Veldhovenvoorelkaar

Vluchtelingenwerk zoekt iemand die een of twee nieuwe vluchtelinggezinnen wil begeleiden na hun huisvesting in Veldhoven. Als gezinsbegeleider word je gekoppeld aan een gezin. Je helpt bijv. bij de inrichting van de woning, het sorteren van papieren, het aanmelden bij een huisarts en tandarts in de buurt en het bezoeken van kledingbank en evt. speelgoedbank. Je helpt bij het aanmelden van ouders en kinderen bij sportclubs of andere activiteiten. Je maakt het gezin wegwijs in de buurt en hebt tevens een signaleringsfunctie. Je voert je werkzaamheden uit in nauw overleg met het team en met oog voor de behoeftes van het gezin. In de beginperiode werk je ongeveer twee keer per week met een gezin, later een keer per week. Wat wij zoeken in een gezinsbegeleider: - je hebt ervaring en/of affiniteit met maatschappelijke begeleiding - je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden - je hebt ervaring en/of affiniteit met mensen uit andere culturen - je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen grenzen aangeven - je kunt goed samenwerken binnen een team - je beschikt liefst over een eigen auto

Structureel
Veldhoven

Word vrijwillig energieklusser!

Veldhovenvoorelkaar

Klus je graag en wil je dat ook voor een ander doen? Word dan vrijwillige Energieklusser! Wat doet een energieklusser? Als energieklusser help je bewoners thuis met het aanbrengen van gratis energiebesparende producten. Denk aan radiatorfolie, tochtstrippen of een waterbesparende douchekop. Of aan het vervangen van gloei- en halogeenlampen door ledlampen en het dichten van kieren. Als energieklusser help je bewoners zo om elektriciteit en gas te besparen. Ons energie team helpt je op weg. Ervaring is niet nodig, wel enthousiasme. Energieklusser worden iets voor jou? Krijg je energie van mensen helpen, ben je handig in het uitvoeren van uiteenlopende kleine klusjes en herken jij je in onderstaand profiel? Dan zoeken wij jou! • Je woont in Veldhoven of directe omgeving • Je hebt twee rechterhanden • Je bent enthousiast over energie besparen • digitaal vaardig is een pre • Je bent een dagdeel per week beschikbaar, meer mag 😉 Heb je interesse? Reageer en dan maken we snel kennis! Liever aan de slag als energiecoach? Laat het ons ook dan weten!

Structureel
Veldhoven

Communicatievrijwilliger

Veldhovenvoorelkaar

Word jij blij van leuke teksten schrijven of mooie beelden maken? En vind je het leuk om Cordaad Welzijn meer bekendheid te geven? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een: Communicatievrijwilliger (m/v/x) Samen met ons zorg je dat steeds meer mensen onze diensten leren kennen. Wie zijn wij? Als welzijnsorganisatie maken we ons sterk voor buurten waar het fijn wonen en leven is. Waar jij lekker in je vel zit en iets kunt betekenen voor jezelf en anderen. Daarom bieden we diverse diensten, o.a. jongerenwerk, hulp bij geldzaken, klussen of Nederlandse taal, vervoer, mantelzorgondersteuning, zelfhulpgroepen en vrijwilligerswerk. Erg breed dus. We kennen veel verschillende doelgroepen en zijn actief in 9 gemeenten. Dat maakt het juist zo boeiend! Wat ga je doen? Dat ligt aan jouw wensen. Wij hebben meerdere mogelijkheden: - Je maakt posters, flyers en andere creatieve uitingen om onze activiteiten te laten zien. - Je schrijft nieuws- en persberichten en leuke stukjes voor onze website en social media passend bij onze doelgroepen. - Je maakt interessante content voor onze social mediakanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn) en houdt deze levendig en boeiend voor onze verschillende doelgroepen. - Je bent onze reporter-in-het-veld en brengt onze activiteiten en identiteit in beeld door aansprekende foto’s en korte filmpjes te maken. Wat krijg je ervoor terug? Allereerst een hoop waardering, lekker koffie (of thee) en de middelen om je vrijwilligerswerk goed te doen. Je bepaalt zelf waar en wanneer bent altijd welkom op kantoor, maar blijf je liever thuis of “op locatie” dan is dat ook goed. Gaat nu je hart sneller kloppen? Top! Laten we dan kennismaken en kijken wat bij je past.

Structureel
Veldhoven

Fietsles vrijwilliger gezocht

Veldhovenvoorelkaar

Geniet jij ook zo van fietsen en zie je het als een uitdaging om anderen te leren fietsen? Lees dan snel verder. Cordaad Welzijn zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om fietslessen te geven aan mensen die nog niet kunnen fietsen. In Nederland is het gewoon dat kinderen leren fietsen en deelnemen aan het verkeer. In andere landen is dit vaak niet het geval. Sommige volwassenen hebben nog nooit geweest, omdat het niet de gewoonte is in hun land van herkomst. Ook kan het zijn dat er geen voorzieningen zijn of omdat het gewoon onmogelijk is. In Nederland willen ze graag leren fietsen, omdat dit de bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid sterk vergroot. Zo kunnen ze zelf naar school, maar ook boodschappen doen. Daarnaast is het een goedkoop vervoersmiddel. Daarom zoekt Cordaad Welzijn vrijwilligers die anderen willen leren fietsen en ze vertrouwd maken in het verkeer. Soms begin je helemaal vanaf nul. Achter de fiets aanlopen. Soms ga je fietsen en leer je hen al doende de belangrijkste verkeersregels. Ook komt het voor dat je hen helpt met het afstellen van de fiets, zoals de zadelhoogte of het oppompen van banden. Soms adviseer je ook over de aanschaf van een geschikte fiets voor de lessen. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met andere culturen om te gaan en houdt van fietsen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Gastheer/Gastvrouw Kinderdagbehandeling.

Veldhovenvoorelkaar

Speciaal voor de kleinste patiëntjes is er op Kinderdagbehandeling binnen het Máxima MC een wachtkamer als speelkamer ingericht. Hier kunnen de kindjes voor dat ze naar de OK gaan even lekker spelen. Onze gastheer/gastvrouw is aanwezig als aanspreekpunt voor de ouders en de kinderen zelf. Je zorgt ervoor dat de speelkamer opgeruimd en schoon blijft. Het aanbieden van koffie/ thee aan de ouders, een praatje maken met hen op het moment dat het patiëntje op de OK is, behoort ook tot je werkzaamheden. Ben jij integer, geduldig en benaderbaar voor familie, bezoekers en collega’s? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger dialysecentrum MMC

Veldhovenvoorelkaar

Als vrijwilliger van Dialysecentrum Máxima MC geef je patiënten een stukje extra aandacht en ondersteuning. Dit doe je door het bieden van persoonlijke aandacht, een luisterend oor, het spelen van een gezelschapsspelletje of het bieden van een handmassage. (laatst genoemde na het volgen van een korte training) Deze activiteiten worden “aangeboden met de handen op de rug”. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld geen mensen uit bed of in rolstoel mag helpen. De vrijwilligers zijn er ter ondersteuning en kunnen voor vragen en hulp terugvallen op de verpleging. In overleg met de Coördinator Vrijwilligers word je één of twee dagdelen ingepland. Je geeft zelf aan welke dagdelen je beschikbaar bent. De dagdelen zijn van: woensdag t/m zaterdag van 9.30 Tm 11.30 uur woensdag t/m zaterdag van 14.30 Tm 16.30 uur Dat doe je samen met: Dialysecentrum Máxima MC is een professioneel en innovatief dialysecentrum. Een centrum waar we patiënten verschillende nierfunctie vervangende behandelingen aanbieden. Onze medewerkers doen er alles aan om de dialyse zo goed mogelijk in te passen in het dagelijkse leven van de patiënt. De nierfunctie vervangende therapie kan plaatsvinden in ons dialysecentrum op onze locatie in Veldhoven, maar ook thuis. Samen met de patiënt onderzoeken we welke behandelingsvorm het beste past, bijvoorbeeld hemodialyse of een buikspoeling. Kiest de patiënt ervoor om thuis te dialyseren dan bieden wij training en begeleiding aan om de patiënt hierop voor te bereiden. Ook biedt Dialysecentrum Máxima MC vakantiedialyse aan. Op de dialyse afdeling komen patiënten in principe 3x/week dialyseren waarvan de werkzaamheden voor een vrijwilliger bestaan uit het maken van een praatje, spelen van een gezelschapsspelletje en het geven van handmassages. Het is een nieuwe functie binnen onze afdeling waarbij we samen moeten kijken hoe we de inzet van de vrijwilligers in kunnen zetten. Dit past bij je als: • Je positief en gastvrij bent en een servicegerichte instelling hebt • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en gemakkelijk contacten legt. • Je oprechte aandacht voor patiënten en bezoekers hebt • Je integer, geduldig en benaderbaar bent voor familie, bezoekers en collega’s • Je een representatief voorkomen hebt Herken je jezelf in bovenstaande? Dan is vrijwilligerswerk binnen het MMC wellicht iets voor jou.

Structureel
Veldhoven

Administratief begeleider statushouders

Veldhovenvoorelkaar

Cordaad Welzijn begeleidt nieuwe statushouders in Veldhoven o.a. met hun administratieve zaken. We zoeken momenteel iemand die klanten wil helpen op administratief gebied op kantoor (in de Veldwijzer), voor 1 of 2 dagdelen per week op woensdag en/of vrijdag. Is het onderstaande van toepassing op jou: - je hebt goede administratieve en digitale vaardigheden - je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden - je hebt ervaring en/of affiniteit met mensen uit andere culturen - je bent flexibel en houdt af en toe wel van een uitdaging - je staat stevig in je schoenen en kunt je eigen grenzen aangeven - je kunt goed samenwerken binnen een team Wij bieden je: - goede begeleiding vanaf dag één - een gezellig team van beroepskrachten en vrijwilligers - afwisselend werk met een gevarieerde doelgroep - een verrijkende en leerzame ervaring! Past dit echt bij jou, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger Taalcafé

Veldhovenvoorelkaar

Wil jij een brug slaan tussen culturen en talen? Word vrijwilliger bij ons Taalcafé! Ben jij klaar om anderstaligen te helpen hun Nederlands te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe culturen te ontdekken? Sluit je dan aan bij ons dynamische team als Taalcafé Begeleider! Wat ga je doen? Begeleiden van Nederlandse conversaties met anderstaligen tijdens ons wekelijkse Taalcafé. Thema's introduceren voor gestructureerde gesprekken. Zorgen dat deelnemers voornamelijk Nederlands spreken. Vereisten: Vloeiend Nederlands. Geduldig en empathisch. Beschikbaarheid op dinsdagavond, 18:00 - 20:00 uur. Wat bieden wij? Bijdragen aan gemeenschapsintegratie. Training en ondersteuning. Ervaring in het werken met anderstaligen. Interesse? Reageer via Veldhovenvoorelkaar. We horen graag van je!

Structureel
Veldhoven

Vrijwillige buddy internationals

Veldhovenvoorelkaar

Ben jij enthousiast over het delen van jouw kennis over Veldhoven? Wil je internationals helpen om zich thuis te voelen en de Nederlandse taal te oefenen? Dan is dit jouw kans op deel uit te maken van ons nieuwe buddy project! Als vrijwillige buddy begeleid je internationals bij het ontdekken van Veldhoven. Samen verken je de stad, wijs je de weg naar belangrijke instanties, ontdek je leuke activiteiten ne help je hen om in contact te komen met anderen. Door deze activiteiten bevorderen jullie samen ook de Nederlandse taal. Ben je bereid om internationals te begeleiden en ondersteunen? Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Ben je flexibel, geduldig en heb je ongeveer een dagdeel per week beschikbaar? Wat wij bieden: • De kans om een positief verschil te maken in het leven van internationals • Een leuke en verrijkende ervaring waarbij je nieuwe mensen leert kennen • Ondersteuning om jouw rol als buddy te vervullen d.m.v. informatie en intervisiebijeenkomsten • Mogelijkheid om met je vragen terecht te kunnen bij de collega’s van Cordaad Welzijn Interesse? Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Project

Anderen bekeken ook

Veldhoven

Energiecoach: help besparen en verduurzamen

Cordaad Welzijn

Wat doet een energiecoach? Als vrijwillige energiecoach geef je bewoners thuis uitleg over elektriciteit en gasgebruik. Je helpt de bewoners om geld te besparen en het wooncomfort te verhogen. Ons energie team helpt je op weg. Ervaring is niet nodig, wel enthousiasme. Energiecoach worden iets voor jou? Krijg je energie van mensen helpen, heb je interesse? Dan zoeken wij jou! Wij vragen: • Je woont in Veldhoven of directe omgeving • Je kunt goed luisteren en uitleggen • Je bent enthousiast over energie besparen • digitaal vaardig is een pre • Je bent een dagdeel per week beschikbaar, meer mag 😉 Heb je interesse? Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek Werk je liever met je handen? Word dan energie klusser (zie andere vacature)

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Ben jij de nieuwe vrijwilliger terzijde

SWOVE

Vrijwillig Ter Zijde kan versterking gebruiken. Wil jij opgeleid worden tot vrijwillig ondersteuner bij dementie, niet aangeboren hersenletsel, hoge kwetsbaarheid of bij mensen in de laaste levensfase in de thuissituatie? Kom dan kennismaken met ons. Na de training word je in overleg ingezet bij een cliënt thuis. Dat kan op vaste tijdstippen maar soms ook flexibel als jou dat beter uitkomt. Door je een paar uur in de week in te zetten, kan jij de kwaliteit van leven van zowel de cliënt als zijn of haar mantelzorger(s) een flinke boost geven. Je bepaalt zelf hoeveel uur je inzetbaar bent. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger Juristen avondspreekuur

Bureau Sociaal Raadslieden Veldhoven

Bureau Sociaal Raadslieden (BSR) is een onafhankelijke stichting, die Veldhovenaren hulp biedt op sociaal-juridisch gebied. Het voornaamste doel is om mensen te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Ook helpt BSR burgers die vastlopen door de alsmaar complexer wordende regelgeving en digitalisering. In de praktijk gaan de vragen bijvoorbeeld over belastingen en toeslagen, echtscheiding, dreigend ontslag, probleem met energieleverancier, opschorten van uitkering, zorgverzekering, vreemdelingenrecht, maar ook over betalingsproblemen en schulden. BSR zoekt versterking voor het team van juristen, dat iedere 2e en 4e donderdag van de maand het avondspreekuur 19.00-20.00 uur verzorgt. Wist je dat tijdens het juristenspreekuur … - in 2023 meer dan 50 inwoners zijn geholpen? - een team van vrijwilligers met uiteenlopende expertise klaarstaat? - het gesprek met de inwoner door de juridische vrijwilligers in tweetallen wordt gevoerd? Ben jij momenteel werkzaam als jurist en heb je affiniteit met onze dienstverlening en doelgroep? Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan inwoners van Veldhoven, waarbij je donderdagavond-inzet afgestemd kan worden op jouw beschikbaarheid? Dan zien wij graag je CV en een korte motivatie per mail verschijnen op info@bsrveldhoven.nl. Of neem (ma-di-do) telefonisch contact op met Annemarie of Eveline. Bureau Sociaal Raadslieden Veldhoven Gebouw Veldwijzer 5503BG Veldhoven

13-06-2024 en 14 meer
Veldhoven

Af en toe hulp bij klusjes/onderhoud in en om het huis

Nathalie

Als alleenstaande vrouw (54) ben ik zelf best heel handig, vindingrijk en ook een aanpakker. Maar mijn energie is door omstandigheden (ziekte, volledig arbeidsongeschikt) beperkt. Bovendien heb ik bij sommige (onderhouds)klussen, reparaties e.d soms toch wat extra hulp nodig. Soms zijn een extra paar handen nodig (of heel welkom ;-), of een handig klusbrein om met mij mee te denken over praktische oplossingen. Soms ook is er gereedschap nodig wat ik zelf niet heb. Ik heb geen familieleden die mij kunnen helpen, en de mensen in mijn (beperkte) sociale kring zijn vaak druk en/of ook wil ik niet altijd op dezelfde mensen een beroep moeten doen. Mijn financiële mogelijkheden zijn helaas ook (blijvend) heel beperkt, waardoor ik vindingrijk en creatief moet zijn met de weinige mogelijkheden en middelen die ik heb, om me zo toch fijn en geborgen te kunnen blijven voelen in mijn eigen huis en tuin. Vandaar deze oproep voor handige klussers met een sociaal betrokken hart, die mij misschien af en toe vrijwillig een beetje van hun tijd willen lenen en een handje (of twee ;-) willen helpen met klusjes en onderhoud in en om het huis.... In ruil kan ik bijv.,voor een lekkere lunch zorgen. Of jou misschien wel ergens anders mee helpen. Groetjes, Nathalie

Structureel
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Vrijwillige trajectmanager bij Over Rood

Over Rood

Nederland heeft relatief gezien het grootste aantal zzp'ers in de wereld. Natuurlijk zijn dat niet alleen succesverhalen. Over Rood is een vrijwilligersorganisatie, die al bijna 10 jaar landelijk (verdeeld over 15 vestigingen) zzp’ers en kleine ondernemers helpt om weer overzicht en inzicht in hun financiën te krijgen. Niet door de problemen over te nemen, maar door te coachen en samen te werken. Op dit moment gebeurt er veel in Nederland. De rekeningen en misschien zelfs de achterstanden lopen snel op. Mensen maken zich zorgen over de toekomst en overwegen soms te stoppen als zelfstandige. De verwachtingen zijn somber, maar Over Rood is klaar voor de ontwikkelingen. Voor verschillende vestigingen door heel Nederland zijn wij op zoek naar: Vrijwilligers (minimaal 4 uur per week) Wat ga je doen? Je begeleidt zzp’ers in het doorlopen van een traject binnen Over Rood. De doelstelling van ieder traject is dat de cliënt zélf aan de slag kan om zijn problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Als vrijwilliger deel je je kennis en ervaring met je cliënt en help je om structuur en overzicht te krijgen. Je helpt lastige keuzes te maken. Je fungeert als sparringpartner. Brengt je kennis en kunde in en biedt een luisterend oor. Geen enkel traject is hetzelfde. Soms is de hulpvraag puur financieel-administratief, terwijl op andere momenten een advies over de bedrijfsvoering het verschil uitmaakt. Je haalt ondernemers uit een negatieve spiraal en helpt ze de draad weer op te pakken. Gemiddeld zul je 5 tot 10 cliënten per jaar begeleiden met een tijdsbesteding van minimaal 4 uur per week. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden (ruim) vergoed. Je rapporteert rechtstreeks aan de vestigingsmanager. Wat is het profiel van een vrijwilliger bij Over Rood? Empathisch, onbevooroordeeld en laagdrempelig zijn kernwaarden van Over Rood. Dit hebben we gemeen met onze vrijwilligers. Als vrijwilliger gebruik je je kennis en ruime ervaring, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, directeur, operationeel manager of bedrijfsleider bij het begeleidingstraject. Je vindt het leuk je kennis en ervaring te delen met mensen die daar veel profijt van hebben en vindt het een uitdaging om mensen in hun kracht te krijgen. Daarbij heb je het begrip en geduld dat nodig is om je aan te passen aan het tempo van de cliënt. Je hebt HBO/Universitair werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het managen/coachen/aansturen van (groepen) mensen. Je bent empathisch en kunt je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Aantoonbare ervaring of bekendheid met het klappen van de zweep bij het voeren van een eigen onderneming. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Belangrijke vaardigheden: • Goed kunnen luisteren, samenvatten en signaleren • Structureren, organiseren en plannen • Je kunt een businessplan en financieel plan beoordelen • Je beschikt over basiskennis administratie en basiskennis marketing en sales • Je kunt goed overweg met Excel en vindt je weg op het internet • Je hebt kennis van verschillende belastingsoorten (IB, BTW, Vpb) Wat krijg je ervoor terug? Ruimte om met je kennis en ervaring een maatschappelijk relevante bijdrage te leveren. Waardering van cliënten en voldoening in je werkzaamheden. Je levert een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin ook ondersteuning is in lastige tijden. Zelfstandig werk met zeer goede ondersteuning van de organisatie waarbij je je eigen tijden kan bepalen. Maatschappelijk betrokken collega’s die net zoals jij hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Een degelijke en leerzame interne opleiding. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilligers met affiniteit met ouderen

Dagelijks Leven

Wil je vrijwilligerswerk doen waar je echt het gevoel krijgt van volledige waardering? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Het kan gaan om een praatje met onze bewoners, ondersteunen bij activiteiten, of een wandeling met de bewoners buiten in ons aangrenzende park. Of heb je zelf een leuk idee? kom dan ook zeker eens langs voor een praatje. Past onze visie: Ken mij, Zie mij, Hoor mij en Laat mij. ook bij jou en geniet je van dat beetje extra aandacht wat je aan onze ouderen medemens kan geven. Bel ons of mail ons dan gaan we snel in gesprek met elkaar

Structureel