Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Veldhovenvoorelkaar

Veldhovenvoorelkaar is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Veldhoven. Hier vind je alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk.

In Veldhoven willen we dat iedereen mee kan doen en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. Daar is soms hulp voor nodig. Als de gemeente en je eigen netwerk die hulp niet of niet voldoende kunnen bieden, geeft de website je de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een vrijwilliger of een vangnet van vrijwilligers. Daarmee houd je de regie in eigen handen en kun je zelf de hulp vragen die op dat moment nodig is.

Je hulpvraag en het aanbod kan eenmalig zijn of voor langere duur. Klein of groot.
Zoek je bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met je wil drinken of je wil je hulp bij het leren van de Nederlandse taal? Dan is Veldhovenvoorelkaar er voor jou!

Wil je graag als vrijwilliger aan de slag? Dan kan Veldhovenvoorelkaar jou helpen bij het zoeken naar een leuke vrijwilligersplek.

Deze website geeft informatie over vrijwilligerswerk en cursussen.

Veldhovenvoorelkaar is een initiatief van gemeente Veldhoven en Cordaad Welzijn.
Het team van Veldhovenvoorelkaar bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en wordt aangestuurd door Marjon Middel-van de Laar.

De website is een 'zusje' van de landelijke website NLvoorelkaar.nl.

Wil je graag in contact komen met ons, klik dan hier.