Laura - Aanbieder namens organisatie & Organisatie namens organisatie

Lid sinds: 31 mrt. 2021

Plaats:
Veldhoven
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hoi! Fijn dat je mijn profiel leest, regelmatig ben ik opzoek naar vrijwillige ondersteuning voor een van mijn cliƫnten. De mensen waarvoor ik werk hebben in de loop van hun leven een beperking gekregen, met name door het krijgen van kanker. Ook hun tuintje moet gedaan worden of er zijn kleine klusjes in huis die blijven liggen en in deze kwetsbare tijd kunnen zij zelf niet naar de winkel voor een boodschap. Vandaar dat ik mijzelf hier heb aangemeld om te kijken of ik mijn cliƫnten aan mensen kan verbinden.
Mijn ervaring:
Ik werk als zelfstandige bij Fiks Begeleiding, als kinder/jeugd- en gezinscoach vanuit diverse opvoed- en opgroei vragen.
Daarnaast werk ik voor ouders met een beschikking vanuit de WMO, PGB in gezinnen ter ondersteuning van de ouder in de opvoeding, plannen en organiseren, ondersteuning in communicatie met gezinsleden of professionals.
Mijn expertise ligt op het gebied van rouw en verliesbegeleiding: echtscheiding, leven met een beperking (ASS, ADHD, LVB en NAH), ongeneeslijk ziek zijn bijv. kanker in het gezin. Meer over mij en mijn werk lees je op www.fiksbegeleiding.nl

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Veldhovenvoorelkaar

Laura
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Maatschappelijke begeleiding