Annette - Aanbieder

Lid sinds: 12 april 2018

Plaats:
Veldhoven
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkster en heb de laatste 20 jaar gewerkt als schulddienstverlener. Helaas ben ik door ziekte volledig arbeidsongeschikt geraakt. Ik ben altijd een hele bezige bij geweest. Had veel hobbies, zoals, koken, breien, haken, tuinieren, fietsen, wandelen. Vind het heel fijn om onder de mensen te zijn. Ook nu ik geen betaald werk meer kan doen, zou ik toch graag nog wat willen beteken voor een ander en voor de maatschappij. Dit is de reden dat ik me hier heb ingeschreven. Beperkingen: uitval linker arm, moet voorzichtig zijn met lopen, niet haasten.
Mijn ervaring:
Bijstandsconsulent, schulddienstverlening,deelname aan diverse overleggen mbt signalering en aanpak woonzorg en woonoverlast, contactpersoon maatschappelijke opvang, generalist WIJeindhoven. Eerder vrijwilligerswerk: meehelpen op een kinderfestival in Bosnië. Dit deed ik ieder jaar een week en nam daarvoor vrij. Zo’n 7 jaar gedaan.

Ik zou graag vrijwilligerswerk willen doen in Veldhoven. Ik denk aan individueel wandelen of ergens wat gaan drinken en kletsen, soort maatje. Of als vrijwilliger voor bv vluchtelingen om de Nederlandse taal beter machtig te worden en beter in te burgeren in de Nederlandse samenleving.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Veldhovenvoorelkaar
 • Annette heeft eerder via deze website geholpen
 • Annette heeft 1 bedankje ontvangen

 • Profielfoto van Ingrid

  Bedankje van: Ingrid

  Ontvangen op: 28-10-2019
  Annette is heel lief.
Annette
100% profielsterkte